Bezoekers

Boerderijwinkel

Voor onze overheerlijke kaas kunt u terecht in onze boederijwinkel. Naast onze kaas vindt u hier ook nog andere biologische en streekprodukten. Bent u op zoek naar een origineel geschenk of kerstpakket? Wij kunnen iets geheel naar uw wens samenstellen.

Openingstijden: april t/m oktober zijn wij geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag 10.00-17.00 en zaterdag van 10.00-16.00.
Van november t/m maart zijn wij geopend op vrijdag van 10.00-17.00 en op zaterdag van 10.00-16.00.

Rondleiding
Bent u nieuwsgierig geworden hoe onze kaas wordt bereid? Wij bieden op donderdagmiddagen de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze kaasboerderij.

Tijdens de rondleiding vertellen wij u alles over kaasbereiding, onze boerderij en de bijzondere variëteit in smaak. Volwassenen krijgen daarbij een kopje koffie of thee met koek aangeboden en voor de kinderen is er natuurlijk een glaasje fris. Uiteraard kunnen ze even bij onze kalfjes kijken om ze te aaien.

Rondleidingen zijn mogelijk in juni, juli en augustus op donderdag 14:00. De rest van het jaar kan dit op afspraak. Groepen graag vooraf reserveren.

Kosten: volwassenen: €4,50, kinderen t/m 12 jaar €2,50

Terras
Even bijkomen van uw fietstocht of wandeling in de omgeving? Kom dan heerlijk uitrusten onder het genot van een kopje koffie of thee met koek.